Uw Specialist voor badkamer en verwarming!

SCP BVBA

SANITAIR & VERWARMING PERSY KEVIN BVBA

Hoe gaan wij te werk?

Opmeting

Bij een eerste kennismaking komt zaakvoerder Kevin vrijblijvend ter plaatse voor een nazicht van de huidige situatie. Vervolgens luisteren we naar uw behoeftes en wensen zodat we u gericht advies kunnen geven. Naargelang de aard van uw project is ook hierbij een interieurstyliste aanwezig. 

Prijsraming

Aansluitend op deze eerste afspraak maken wij vrijblijvend een gedetailleerde prijsraming op. Wij komen graag ter plaatse om deze prijsraming nader toe te lichten en eventuele vragen of opmerkingen te kunnen verduidelijken. 

Materiaalkeuze

(Voor badkamers)

Aangezien we zelf niet over een toonzaal beschikken, kunt u vervolgens uw materiaalkeuze maken in één van onze verkooppunten. Op sanitaire toestellen bieden wij u alvast een mooie korting van 20% op de brutoprijs. Uiteraard staan wij u indien gewenst tijdens dit bezoek graag bij met advies en raad. Na de materiaalkeuze kunnen we een definitieve prijsofferte opstellen dewelke we opnieuw met u zullen overlopen.

Uitvoering werken

Na goedkeuring van de prijsofferte, starten we de werkzaamheden op de afgesproken datum en zorgen ervoor dat alles perfect afgewerkt wordt volgens de gemaakte afspraken. We hechten tevens veel belang aan het netjes werken zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervind van onze werkzaamheden.

Oplevering

Wij streven ernaar om alle werkzaamheden zo spoedig mogelijk volledig afgewerkt te hebben. Op die manier kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer/ installatie!

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.